#Logowanie Rejestracja
NAWIGATOR - Czy jesteś za montarzem zbiorczej anteny satelitarnej?


05-05-2014, 14:31 #1
zlyfutrzak Nowy
**
Status: Offline Liczba postów:22 Liczba wątków:5 Dołączył:27-02-2014 Reputacja: 0
Pozwoliłem sobie zachować (dość) oryginalną pisownię pytania...

Ankieta od Zarządcy dostępna tutaj.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2014, 14:34 przez zlyfutrzak.


Załączone pliki Miniatury
   

05-05-2014, 17:26 #2
kacper Moderator
******
Status: Offline Liczba postów:140 Liczba wątków:8 Dołączył:27-10-2013 Reputacja: 4
To zdaje się nie być oficjalna ankieta ...

Zarządca miał publikować ankiety na stronie e-kartoteka.
Mają tam dostępny moduł z ankietami.

05-05-2014, 21:26 #3
marta klatka 3 Nowy
**
Status: Offline Liczba postów:42 Liczba wątków:1 Dołączył:15-09-2013 Reputacja: 2
sonda owszem wyświetla się, ale bez możliwości zagłosowania...

05-02-2015, 15:19 #4
adam84 Nowy
**
Status: Offline Liczba postów:35 Liczba wątków:12 Dołączył:29-08-2013 Reputacja: 0
Temat montażu zbiorczej anteny był prawie rok temu, z tego widzę większość wyraziła chęć. Co z realizacją tego pomysłu? Czas mija i nic...

05-02-2015, 18:12 #5
Paweł Użytkownik
***
Status: Offline Liczba postów:116 Liczba wątków:10 Dołączył:02-08-2014 Reputacja: 4
Przecież takie anteny są zamontowane.

05-02-2015, 22:48 #6
splif71 Użytkownik
***
Status: Offline Liczba postów:78 Liczba wątków:5 Dołączył:12-11-2013 Reputacja: 12
Nie wiem jak wy ale domyślam się, że też macie w naziemnej pakiet programów jak z kablówki tvn turbo discovery animal planet itp to wszystko jest na kablu więc raczej taka antena juz istnieje.

09-02-2015, 15:10 #7
adam84 Nowy
**
Status: Offline Liczba postów:35 Liczba wątków:12 Dołączył:29-08-2013 Reputacja: 0
Ja nie wykupiłem TV z kablówki i mam dostępny podstawowy pakiet ponad 20 programów PL ze zdaje się z trzech wrocławskich multipleksów (chyba Żurawina oraz Ślęża) i ok. 20 kanałów czeskich tj. nadawanych zdaje się ze Śnieżnych Kotłów.

Moje polskie dostępne kanały to:
Eska, TTV, Polo, ATM, Trwam, Stopklatka, Fokus, TVP ABC, Polsat, TVN, TV4, Puls, TVN7, Puls2, TV6, Polsat Sport News, TVP1 HD, TVP2 HD, TVP Wrocław, TVP Kultura, TVP Historia, TVP Polonia, TVP Rozrywka, TVP Info.

I niestety ale takich kanałów jak wspomina kolega wyżej jak tvn turbo, discovery, animal planet nie mam.

09-02-2015, 21:14 #8
krzychol38 Stały bywalec
*****
Status: Offline Liczba postów:1,257 Liczba wątków:15 Dołączył:11-11-2014 Reputacja: 19
może są tylko zakodowane?

10-02-2015, 09:26 #9
adam84 Nowy
**
Status: Offline Liczba postów:35 Liczba wątków:12 Dołączył:29-08-2013 Reputacja: 0
niestety nie ma, przeskanowalem pelne pasmo, posiadam tuner dvb sat wbudowany w tv

czy ktos jest tu jednak kto posiada dostep do innych kanalow z gniazdka na ścianie bez wykupienia dodatkowych kanalow tv (od moico, finemedia etc)? Jesli tak to widzę rozbierzność.

10-02-2015, 12:09 #10
czarny Nowy
**
Status: Offline Liczba postów:28 Liczba wątków:1 Dołączył:27-08-2013 Reputacja: 1
Ja podobnie jak kolega adam84 posiadam dostęp tylko do kanałów z telewizji naziemnej.

@splif,
Czy jesteś pewny tego, że po podłączeniu do telewizora kabla bezpośrednio z gniazda TV łapiesz dodatkowe kanały? I nie posiadasz wykupionego pakietu TV u któregoś z providerów?






Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości