#Logowanie Rejestracja
skrzynka telewizyjno-telefonowo-internetowa TSM


16-02-2016, 10:37 #31
koczis !
***
Status: Online Liczba postów:222 Liczba wątków:1 Dołączył:12-05-2014 Reputacja: 3
@MacCK1, miales juz zarobiony czy panowie z FM go zarabiali ? Zastanawia mnie bo ja u siebie miałem goły swiatlowod bez zadnych wtyczek/gniazd.

16-02-2016, 11:18 #32
MacCK1 Dużo pisze
****
Status: Offline Liczba postów:254 Liczba wątków:6 Dołączył:28-08-2015 Reputacja: 6
to było moje pytanie jak ten światłowód u was wygląda. Po pracy spróbuje go zlokalizować w swojej skrzynce. zdjęcie z neta

16-02-2016, 11:22 #33
Adamigo MasteR
******
Status: Offline Liczba postów:725 Liczba wątków:11 Dołączył:25-05-2015 Reputacja: 19
To taki cieniutki dwu żyłowy kabelek w srodku wyglada jak by byl plastik przezroczysty.

Wysłane z mojego SM-T235 przy użyciu Tapatalka

16-02-2016, 11:38 #34
MacCK1 Dużo pisze
****
Status: Offline Liczba postów:254 Liczba wątków:6 Dołączył:28-08-2015 Reputacja: 6
w izolacji?

16-02-2016, 12:08 #35
Michał.B Dużo pisze
****
Status: Offline Liczba postów:424 Liczba wątków:11 Dołączył:17-06-2015 Reputacja: 15
bez izolacji jak dobrze pamiętam. U mnie tez jest router bezpośrednio do światłowodu podłączony.

C/K7

16-02-2016, 12:15 #36
krzychol38 Stały bywalec
*****
Status: Offline Liczba postów:1,310 Liczba wątków:16 Dołączył:11-11-2014 Reputacja: 19
Michał a to ciekawe, ja z Moico mam poprowadzony kabel RJ 45 do routera. Sa takie routery na światłowody?

16-02-2016, 12:34 #37
koczis !
***
Status: Online Liczba postów:222 Liczba wątków:1 Dołączył:12-05-2014 Reputacja: 3
Tak, są.Jak masz np. gniazdo na SFP w routerze to urządzonko zamienia sygnal świetlny na elektryczny.
[Obrazek: 175,modul-swiatlowodowy-sfp--3com,2.jpg]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2016, 12:35 przez koczis.

16-02-2016, 13:26 #38
wojtekw Nowy
**
Status: Offline Liczba postów:6 Liczba wątków:0 Dołączył:11-02-2016 Reputacja: 0
Mnie technik z fine media powiedział że to był taki w miarę cienki kabel( podobny Do kabla tv tylko o połowę cienszy)i tego właśnie mi brakuje i nie wiem gdzie jest. Obawiam się że wycieli w pień...

16-02-2016, 13:56 #39
MacCK1 Dużo pisze
****
Status: Offline Liczba postów:254 Liczba wątków:6 Dołączył:28-08-2015 Reputacja: 6
niech ktoś komu taki kabelek jeszcze pozostał zarobi zdjęcie jak to wygląda w rzeczywistości.

16-02-2016, 14:15 #40
koczis !
***
Status: Online Liczba postów:222 Liczba wątków:1 Dołączył:12-05-2014 Reputacja: 3
Tak to wyglądało u mnie.
[Obrazek: 1dbca40116500a80m.jpg]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2016, 14:24 przez koczis.






Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości